Home >

DevOps Engineer

Locatie

Lelystad

Publish date

02-04-2015

Naam organisatie

Jobco Support

Functie omschrijving DevOps Engineer

Functie omschrijving DevOps Engineer:
We zijn op zoek naar een veelzijdige DevOps Engineer (LAMP) die het beheerteam komt versterken. De organisatie is een van de grootste Nederlandse hostingbedrijven en in het team ben je o.a. verantwoordelijk voor het in de lucht houden van onze webwinkel.

Tijdens je werkdag sta je nauw in contact met veel verschillende stakeholders, dus je hebt goede communicatievaardigheden. In nauwe samenwerking met onze software developers voer je geregeld releases en deployments uit van nieuwe applicatie versies. Je helpt de product owners in het beantwoorden van vragen over statistieken en data (je maakt SQL queries op maat). Je helpt de medewerkers van de klantenservice om de technisch moeilijkere gevallen op te lossen. Tenslotte krijg je van verschillende mensen vragen over de kantoorapplicaties die je beheert zoals bijvoorbeeld de software van Atlassian (Jira, Confluence, Stash).

De applicaties die cruciaal zijn voor de werking van de organisatie hou je nauwlettend in de gaten. Bijvoorbeeld de maandelijkse facturatieronde. Je houdt de applicatie logfiles in de gaten en je spoort problemen op. Je coördineert incidenten en je identificeert terugkerende problemen. Deze zet je vervolgens om in verbeterprojecten, zodat ons platform steeds een beetje beter wordt. Repeterende taken worden goed gedocumenteerd en je initieert projecten om deze zoveel mogelijk te (laten) automatiseren.

Functie eisen DevOps Engineer

Functie eisen DevOps Engineer:

  • uitgebreide ervaring met het beheren van Linux, Apache, MySQL en PHP (LAMP).
  • Daarnaast heb je ervaring met versiebeheer (bijv. in Git), bash scripting, je snapt DNS en je beheerst SQL goed.

Verder:

  • Je bent hulpvaardig en je weet van aanpakken.​
  • Gedurende de dag komt er veel op je af, dus je bent stressbestendig, secuur en je werkt gestructureerd.
  • Ook in de avonden en weekenden wordt er af en toe wat van je gevraagd, dus je hebt geen probleem met flexibele werktijden.
  • Je werkt werkt zelfstandig maar ook graag in een team.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je bent bereid om in Lelystad te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Een prima salaris (tussen de 2500-4000,- afhankelijk van kennis en ervaring), Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en opleidingsbudget. Een MacBook, Fitbit, tafelvoetbalcompetitie en goede koffie.

Lelystad Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.