Home >

Infra System Engineer

Locatie

Lelystad

Publish date

02-04-2015

Naam organisatie

Jobco Support

Functie omschrijving Infra System Engineer

Functie omschrijving Infra System Engineer:
Jobco Support is voor opdrachtgever op zoek naar een veelzijdige System Engineer die het infrastructuur team komt versterken.De organisatie is een van de grootste Nederlandse hostingbedrijven en jouw team is verantwoordelijk voor het in de lucht houden van 200.000 websites en bijna 600.000 domeinnamen.

Functie eisen Infra System Engineer

Functie eisen Infra System Engineer:

We zoeken iemand met uitgebreide ervaring met Debian GNU/Linux, en het beheer van grote (gevirtualiseerde) LAMP omgevingen, veelgebruikte e-mail software en MySQL in multi-master configuraties.​ Daarnaast heb je programmeerervaring (C, C+​+, python, shell scripting​) en heb je ervaring met enterprise storage omgevingen en netwerkapparatuur.​ Ervaring met AWS is een pré.

Wij vragen:

Je hebt ruime ervaring met Linux en je begrijpt wat er moet gebeuren om een modern serverpark te configureren en in de lucht te houden.​ Je hebt een HBO of universitaire informatica opleiding, je bent hulpvaardig en je weet van aanpakken.​ Je werkt zelfstandig maar ook graag in een team. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, je bent fulltime beschikbaar en je bent bereid om in Lelystad te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Zij bieden:

een prima salaris,(tussen de 2500 - 4000 afhankelijk van kennis en ervaring) reiskostenvergoeding, pensioenregeling en opleidingsbudget. Een MacBook, Fitbit, tafelvoetbalcompetitie en goede koffie.

Lelystad Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.