Home > Bedrijfspresentaties
Lelystad Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
Matchpartner

Matchpartner

Als gespecialiseerd bureau voor werving & selectie, detachering en outplacement voegt Matchpartner waarde toe aan het samenbrengen van opdrachtgevers en kandidaten.
Matchpartner re-integratie

Matchpartner re-integratie

Matchpartner heeft jarenlange expertise in de branches re-integratie, mobiliteit en verzuim. Matchpartner kent de werkgevers, de materie, de ontwikkelingen en de mensen. Daarom kan Matchpartner als geen ander de match te maken tussen u en uw nieuwe werkomgeving.
Matchpartner Zorg en Welzijn

Matchpartner Zorg en Welzijn

BIG Pro is het bureau voor professionals in de branches Zorg & Welzijn. Door de dynamiek van deze sector zijn er volop kansen, BIG Pro weet waar die kansen liggen.
Matchpartner-commercie

Matchpartner-commercie

Matchpartner Commerciële Arbeidsbemiddeling is een specialist voor werving & selectie, detachering en arbeidsmobiliteit in arbeidsbemiddeling.
Matchpartner-gemeente

Matchpartner-gemeente

Gemeentes krijgen te maken met ontwikkelingen die elkaar in snel tempo opvolgen. Nieuwe verantwoordelijkheden vragen om nieuwe expertise. Flexibiliteit en samenwerking zijn daarbij essentieel. Dat weet Matchpartner, daarom weten gemeentes en professionals ons al jaren te vinden.
Matchpartner-zorg

Matchpartner-zorg

Op het terrein van Zorg & Welzijn gaan de ontwikkelingen razendsnel. De hervormingen rond de overheveling van de langdurige zorg naar de gemeenten brengen voor organisaties nieuwe uitdagingen mee op het gebied van capaciteit en kwaliteit van personeel.
Metaalkanjers

Metaalkanjers

Metaalkanjers helpt haar opdrachtgevers aan vakmensen die werkzaam zijn binnen de Metaalindustrie.
Metafoor Personeelsbank

Metafoor Personeelsbank

Metafoor Onderwijs is gespecialiseerd in het werven & selecteren, uitzenden, detacheren en payrollen van ervaren en gekwalificeerde docenten
Mister Job

Mister Job

Mister Job bemiddelt hoger opgeleide professionals in de profit en non-profit sector. Wij staan voor detacheren, werven en selecteren en het is onze uitdaging om voor ieder capaciteitsvraagstuk de beste oplossing te vinden.
NAK

NAK

De NAK is de Nederlandse Algemene Keuringsdienst voor zaaizaad en pootgoed van landbouwgewassen. Het keuren van zaaizaad en pootgoed is een wettelijke taak. De NAK vervult deze keuringstaak in opdracht en onder toezicht van de minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (ELI).
NetCare

NetCare

NetCare heeft een compleet aanbod in ICT, zowel hard en software, projecten maar ook het inzetten van ICT professionals voor vast of tijdelijk. Een compleet aanbod tegen scherpe tarieven geleverd door een enthousiast team.
Netwerkt job search

Netwerkt job search

Voor vacatures in de Detailhandel ben je bij Netwerkt Job Search aan het juiste adres. Als je nu in de Detailhandel werkt als bijvoorbeeld Filiaalmanager, Assistent Filiaalmanager of een andere leidinggevende functie in de winkel, dan hebben we volop vacatures om een goede keuze te kunnen maken!

Onze klanten

International Recruiters PBS People's Business Support B.V. AgriFoodMatch BV Leen Bakker Nederland BV CareersinHolland.com Roelofs Recruitment
Lelystad Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.