Home > Bedrijfspresentaties
Lelystad Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Lelystad
Lelystad
Regio Lelystad
Regio Lelystad
Regio Lelystad
regio Lelystad
Lelystad
Lelystad
regio Lelystad
regio Lelystad

Bedrijfspresentaties

client
Careers in Sales

Careers in Sales

Nieuw op de markt met een aanzienlijke dosis ervaring in dat wat we doen: Careers in Sales is een jong werving- en selectiebureau voor salesfuncties. We beschikken over een brede achtergrond in recruitment, sales en de combinatie van beide. En juist die combinatie maakt Careers in Sales tot de specialist in de werving en selectie van professionals voor vacatures in de sales. Sales professional? Zo doen we dat! Met een open visie op sales en eigen kijk op werving en selectie. Via een recht-door-zee-werkwijze waarbij jij centraal staat. Zonder gebakken lucht, met oog voor detail en gericht op resultaat. Met oprechte interesse willen we weten wie je bent en welke ervaring je meebrengt. We luisteren naar jouw wensen en eisen om je van daaruit te adviseren. Wij helpen je om onder de aandacht te komen bij werkgevers die ruimte hebben voor jouw ambities. Het gaat immers om jouw toekomst. Werkgever met sales vacature(s)? Zo doen we dat! Met expertise, snelheid, hoge kwaliteit en lage tarieven. Wij nemen het gehele werving- en selectieproces uit uw handen en stellen u op korte termijn voor aan de juiste kandidaat voor uw vacature. Graag investeren wij onze tijd, wervingskracht en kennis om uw sales vacature(s) te vervullen. Onze werkwijze is transparant, professioneel, snel en adequaat. Zo wordt uw openstaande functie snel en op duurzame wijze ingevuld. En omdat wij geloven in wat we doen, werken we op basis van ‘no cure, no pay’. Zo betaalt u alleen voor resultaat.
CareersinHolland.com

CareersinHolland.com

International recruitment of highly skilled people in the areas ICT, Engineering & Science. Jobs in the Netherlands and cross border on Bachelor, Master and PhD level.
Consolid

Consolid

In één oogopslag zien welke Automotive vacatures er in jouw regio zijn? Consolid Automotive biedt werk aan op het gebied van techniek, logistiek, aftersales en sales. Registreer je met het eenvoudig uploaden van je profiel, je motivatie en je wensen. Daarna kun je dit altijd up to date houden en reageren op de laatste vacatures.
Dental Care Professionals

Dental Care Professionals

Dental Care Professionals is sinds 2007 actief in de mondzorg met werving en selectie, praktijkbemiddeling en advies. Onze aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken benadering en een professionele werkwijze. Wij zetten met plezier ons netwerk, onze kennis en ervaring in voor onze opdrachtgevers en kandidaten.
Doornbos Werving & Selectie BV

Doornbos Werving & Selectie BV

Sinds de start van het bedrijf in 2000 is Doornbos Werving & Selectie bekend geworden als recruitment specialist binnen de Agribusiness. Ook buiten deze sector bemiddelen wij regelmatig kandidaten naar passende Vacatures. Voor een nieuwe leidinggevende uitdaging, een commerciële of een specialistische functie ben je Doornbos Werving & Selectie aan het juiste adres. Door onze persoonlijke aanpak hebben we door de jaren heen veel kandidaten kunnen helpen bij hun zoektocht naar een passende uitdaging. Vaak ging het om vacatures die niet eens op onze website hebben gestaan. De eerste maanden van Doornbos Werving & Selectie in 2011 zijn zeer succesvol verlopen. Voor de komende periode hebben we ook goede verwachtingen. Veel van onze opdrachtgevers hebben de afgelopen tijd hun organisatie tegen het licht gehouden om slagvaardig te zijn voor de toekomst. We merken dat deze plannen niet altijd met hun huidige medewerkers gerealiseerd kunnen worden. Hierdoor ontstaan gerichte vacatures. Ook de mobiliteit onder medewerkers neemt weer toe (vertrouwen) waardoor vacatures ontstaan die vaak snel ingevuld moeten worden. Heb je een HBO/WO opleiding en gerichte kennis en ervaring in de Agribusiness. Informeer dan naar de mogelijkheden bij Doornbos Werving & Selectie.

Onze klanten

Perry Sport Metaalkanjers Metafoor Personeelsbank Topaccent ExpertsOnly Krosto techniek allyou WinWinWerkt
Lelystad Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.