Home > Bedrijfspresentaties > LabResource
Lelystad Heeft Werk

LabResource

LabResource

Adres gegevens

Adres:Evert v/d Beekstraat 32
Postcode:1118CL
Stad:SCHIPHOL
Land:NL
Telefoon:+31204069750
Website:LabResource

Over: LabResource

Onze consultants hebben allen zelf jarenlange, praktische laboratoriumervaring en ruime ervaring met arbeidsbemiddeling voor laboratorium-professionals. Zo begrijpt LabResource de wensen van ondernemingen en laboratorium-professionals uit eigen ervaring. Wij hanteren de hoogste recruitment standaard waarbij uw personeelswerving of zoektocht naar een nieuwe baan en vacatures met zorg en expertise wordt behandeld.

LabResource is een gespecialiseerde divisie van een grote Nederlandse recruitment organisatie. De onderneming is sinds 1966 actief op de Nederlandse recruitment markt en opereert vanuit 15 kantoren verspreid over Nederland. Zo is LabResource landelijk vertegenwoordigd met een lokale service binnen handbereik.

Onze werkwijze zorgt ervoor dat professionals en bedrijven elkaar vinden op het juiste moment, het juiste niveau en voor de juiste functie!
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Bapas Resumé Recruitment Franchise Result Topaccent Doornbos Werving & Selectie BV Hunt IT BV IJssel Technologie Perspectief BV Autobanen werving en selectie
Lelystad Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.